Krátká odpověď
Ne. Po zrušení se zpráva vrátí mezi koncepty, kde ji můžete upravit.
Co můžete udělat
Na iPhonu otevřete nabídku Gmailu → Naplánované, vyberte zprávu a zvolte Zrušit odeslání. Po úpravách můžete nastavit nový termín.
Ne. Po zrušení se zpráva vrátí mezi koncepty, kde ji můžete upravit.
Ne. Po zrušení se zpráva vrátí mezi koncepty, kde ji můžete upravit.
Na iPhonu otevřete nabídku Gmailu → Naplánované, vyberte zprávu a zvolte Zrušit odeslání. Po úpravách můžete nastavit nový termín.