Co můžete udělat
Pokud potřebuje upozornění někdo další, musí si zkontrolovat vlastní nastavení. Nespoléhejte na svou volbu jako na potvrzení jeho upozornění.
Ne. Nastavení oznámení je osobní a týká se vašeho účtu. Ostatním účastníkům jejich připomenutí nepřenastaví.
Pokud potřebuje upozornění někdo další, musí si zkontrolovat vlastní nastavení. Nespoléhejte na svou volbu jako na potvrzení jeho upozornění.